minvin.com

  Domaine Agathe Bursin  
Producenter

Weingut Karl Pfaffmann
Weingut Reinhold Haart
Domaine Ghislaine et Bernard Maréchal-Caillot
Domaine L’Estagnol
Domaine du Grapillon D’Or
Domaine Tour Saint Michel
Domaine Catherine et Claude Maréchal
Domaine Agathe Bursin
Château Mont-Thabor
Cagliero
Manzone
Citille di Sopra
Domaine de la Colline Saint Jean
Mannucci Droandi


Domaine Agathe Bursin er en lille håndværkerproducent som laver hvidvine af meget høj klasse.

Dette lille domaine ledes i dag af den unge og meget ambitiøse 37-årige Agathe Bursin, som overtog Vingården for 7 år siden fra sin far. Sammen med sin far og hendes fætter klarer de alle opgaver i forbindelse med vinfremstillingen.

Domainet består af i alt 4,0 ha vinmarker, helt som dyrkes uden brug af sprøjtemidler.

Vinene er meget eftertragtede på grund af de meget små kvantiteter, men også fordi hendes vin har en utrolig frugt og elegance. Den årlige produktion er på kun 20.000 flasker.

Efter at have besøgt Agathe Bursin i Westhalten 2 år i træk er vi derfor meget glade for, at det er lykkedes os på få lov til at importere disse prægtige vine. Efter at have fastsat Agathe Bursins vinmarker, er det let at forstå, Hvordan hun er i stand til at frembringe disse klassevine.

Antallet af flasker som Minvin.com har fået hjem er STÆRKT begrænset, Så det tilrådes at bestille i gud tid, Hvis der skal sikres Nogle flasker til vinteren. Eksempelvis producerer Agathe Bursin kun 600 flasker årligt af Riesling Grand Cru Zinnkoepflé - I 2010 er det lykkedes for Minvin.com på få leveret 36 flasker, som sælges efter Først til mølle princippet.
At der er tale om topvine illustreres af en dugfrisk vinanmeldelse i

Mad & Bolig den 18. juni 2009:

"Frugtig og Eksotisk med toner af akaciehonning, kærnemælk og citrusfrugter. Stilen er knivskarp fra denne unge topavler i Westhalten på den sydlige del af ruten, netop der hvor der er mest varmt og tørt. Hendes Riesling er elegant med en cremet viskositet."