minvin.com

  Cagliero  
Producenter

Weingut Karl Pfaffmann
Weingut Reinhold Haart
Domaine Ghislaine et Bernard Maréchal-Caillot
Domaine L’Estagnol
Domaine du Grapillon D’Or
Domaine Tour Saint Michel
Domaine Catherine et Claude Maréchal
Domaine Agathe Bursin
Château Mont-Thabor
Cagliero
Manzone
Citille di Sopra
Domaine de la Colline Saint Jean
Mannucci Droandi

Passion og kærlighed til vin kombineret med traditioner for vindyrkning i Langhe har altid været dybt forankret i Cagliero-familien.

I virkeligheden er Cagliero familien en af de ældste vinproducenter i Barolo regionen. Historiske dokumenter tilbage fra 1500-tallet beviser dette.

I begyndelsen af sidste århundrede blev Cagliero familien, ligesom mange andre vinproducenter på grund af sygdom i vinmarkerne,  tvunget til at opgive deres elskede ejendom og søgte derefter lykken i byen.

Dette til trods tog onkel Gian Battista sig kærligt af  familien Caglieros vinmarker i Barolo gennem denne ustabile periode.

Selvom arbejdet i byen blev en succes, følte Mario Cagliero, som ledede den nye generation af Cagliero familien, at det var nødvendigt at vende tilbage til rødderne i Langhe. Han ville genopdage bønderne og familiens identitet som vindyrkere, hvilket aldrig var blevet glemt.

Dette blev starten på en lang og vanskelig opgave med at rekonstruere det gamle Cagliero foretagende med henblik på igen at nyde familietraditionerne i Barolo.

Vingården drives i dag af Gian Carlo og Rosita Cagliero.

Vingården består af  6 ha. vinmarker heraf 2,5 ha. til Barolovinen.