minvin.com

  Mannucci Droandi  
Producenter

Weingut Karl Pfaffmann
Weingut Reinhold Haart
Domaine Ghislaine et Bernard Maréchal-Caillot
Domaine L’Estagnol
Domaine du Grapillon D’Or
Domaine Tour Saint Michel
Domaine Catherine et Claude Maréchal
Domaine Agathe Bursin
Château Mont-Thabor
Cagliero
Manzone
Citille di Sopra
Domaine de la Colline Saint Jean
Mannucci Droandi

.."Vi sigter efter høj kvalitet kombineret med det bedste fra tradition og innovation"                 Roberto Droandi, vinmager 

Traditioner for landbrug og vinproduktion er grundlaget på Mannucci Droandis vingård. Disse traditioner ligger praktisk taget i enhver gren af familien.

Droandi familien har været jordbesiddere i Valdarno siden starten af det 19. århundrede. Fra det 18. århundrede drev Droandi familien landbrug i Carmignano. På dette tidspunkt blev Lorenzo Droandi (en af forfædrene i Droandi familien) undervist og fik megen inspiration af 2 moderne landbrugs- og vineksperter – Cosimo Ridolfi og Bettino Ricasoli – leder af Fattoria del Borro i Valdarno i slutningen af det 19. århundrede. De er ansvarlige for vingårdens layout, som har bestået næsten indtil i dag. En slægtning til Robertos mormor, Francesca Carafa, var vinkøbmand i Lucca i samme periode.

I dag er vingården familiedrevet. Roberto Giulio Droandi er ejeren, assisteret af sin kone, Maria Grazia Mammuccini og to nevøer – Andrea og Matteo Mammuccini. Droandi familien stræber efter at producere høj kvalitet, og derfor har de hjælp af en velkvalificeret medarbejderstab. De har forpligtet sig til at opnå det bedste de kan, ved at mixe tradition og innovation for at fortsætte den udvikling som forrige generationer har bygget op.

Besøg Mannuci Droandis hjemmeside.